• Nederlands
  • English
  • Deutsch

de Accommodatie

De Accommodatie is geschikt voor maximaal 30 personen, je vindt er meerdere verblijfsruimten.

Klik op de foto's voor een impressie van de Kampeerboerderij.

 

de Huiskamer

In de grote huiskamer vind je een ruime eethoek en een aantal banken waar je gezellig bij elkaar zit. Een TV met DVD staat in de kast, klaar voor gebruik.


rondom de Boerderij

De boerderij heeft een tuin met veel gras. Er is een terras met een picknick tafel op het zuiden. Je vindt er ook een veldje met meerdere tuinstoelen en tafels en een 2de picknicktafel. Daarbij staat de barbecue klaar voor gebruik. De achterkant van de boerderij grenst aan een klein stukje open water, met een hekje.


de Slaapkamers

Er zijn in totaal zeven slaapkamers in de boerderij verspreid over de 2 verdiepingen. Beneden bevinden zich 3 2-persoonskamers. Boven zijn er 2 kamers voor 4 personen, 1 voor 6 personen en nog 1 voor maximaal 10 personen. Bad en bedlinnen met dekbed kunnen gehuurd worden in een pakket. Kussens liggen al op de bedden.


het Sanitair

Er zijn 3 douches en 1 wasruimte. Daarnaast zijn er 3 Wc's en 1 urinoir.


de Keuken

Een aparte half open keuken is voorzien van de nodige apparatuur. Vaatwasser, koelkast, vrieskasje, 6 pits gasstel, grote oven, koffiezetter en waterkoker. Ook hier staat een ouderwetse lange tafel waar je gezellig kunt zitten.


de Recreatiezaal

De Recreatiezaal in de Kampeerboerderij biedt volop ruimte voor vermaak. Zo vind je hier een tafeltennistafel, voetbaltafel, biljart en sjoeltafel.